Welkom

 

Welkom op de website van Vishandel Van As Zeeland B.V.

Vishandel Van As Zeeland B.V. omvat een netwerk van professionele ambachtelijke bedrijven. Met een uitgebreid assortiment vis, visproducten, schaal en schelpdieren richten wij ons op de horeca, grootverbruik, instellingen en detailhandel. Middels ons afhaalcentrum is het ook mogelijk om zelf uw bestelling op maat in te kopen en mee te nemen. Tevens hebben wij een winkel voor de particuliere klanten. Kwaliteit, service en innovatie staan dan ook hoog in het vaandel bij Vishandel van As Zeeland. Wij onderhouden nauw contact met onze leveranciers om zo direct in te kunnen spelen op de vernieuwing en verbetering van de vis en visproducten.

Vishandel van As Zeeland B.V. is zelfstandig vanaf 2000.

Vacatures:

♦ Kom ons team versterken! ♦

Voor onze visspeciaalzaak/visgroothandel zijn wij op zoek naar enthousiaste, positieve en leergierige sollicitanten. Wij bieden je een leuk team aan om in te werken en we bieden je de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen!

Dus ben jij een visliefhebber die weet hoe hij zowel zelfstandig als in teamverband uit de voeten kan? Solliciteer dan nu op één van de volgende vacatures:

» Verkoopmedewerker (min. leeftijd 16 jaar & beschikbaar in de vakanties en op zaterdagen)

» Allround chauffeur/Algemeen medewerker binnendienst ( Aantal uren: 40)

» Afwashulp/Schoonmaker (min. leeftijd 16 jaar & beschikbaar 'na schooltijd', in de vakanties en op zaterdagen)

Spreekt één van deze functies je aan, stuur dan eenvoudig een e-mail met jouw motivatie en jouw CV naar: info@vanaszeeland.nl

Voor meer vragen omtrent de vacatures of wat deze precies inhouden, kun je bellen naar: 0620369551

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Vishandel van As Zeeland B.V.
Korringaweg 33
4401 NT Yerseke

T 0113 - 570930
F 0113 - 573796
E info@vanaszeeland.nl